Containers en afvalbeheer

Afval vormt een bedreiging voor ons milieu. Ieder jaar worden er vele tonnen bedrijfsafval en bouw en sloopafval geproduceerd. Vroeger werd dat achtergelaten op stortplaatsen. Nu weten we beter. Een groot deel van het afval komt in aanmerking voor hergebruik zodat het milieu gespaard wordt. M-BAK kan u volledig van dienst zijn in dit proces. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vervoeren en verwerken van afval op een veilige en milieuverantwoorde wijze.


Gemotiveerde medewerkers

Onze chauffeurs hebben een goede interne scholing gehad, maar zijn bovendien ook gericht opgeleid en gecertificeerd op gebied van veiligheid en milieu. Zo is uw afval bij M-BAK in goede handen.

  

Oplossing op maat

Het vervoer van afval vindt plaats in containers. M-BAK beschikt over een breed aanbod van containers om uw afval op een verantwoorde wijze te vervoeren. Wij bieden u een oplossing op maat voor elk soort afval. Op de containerbladzijde gaan wij dieper in op ons containerpark. Zo bent u precies op de hoogte van wat M-BAK voor u kan betekenen!
Kennis ervaring en techniek

Door bundeling van kennis, ervaring en techniek is M-BAK in staat u een praktisch advies te geven bij het zoeken naar een verantwoorde oplossing voor elk afvalprobleem. Wij doen dat snel en op maat. Zo besparen wij u de nodige tijd en kosten

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen

M-BAK Containers Telefoon 035-623 00 20 of 06-22 493 519